Anotace: Nemám vánoční náladu a tak tady je jedna báseň mimo.
Krásné vánoční svátky všem,
pokud to čteč,
pravděpodobně mrtev již jsem.
Obcas to tak bohuzel je, ale obcas taky ne ! Takze nezoufat :)
25.12.2016 03:04:56 | malyK
Báseň je to moc hezká, i když dost smutná.
24.12.2016 17:04:30 | Křemen
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?