Zítra u nás prý lépe bude.
Jak? Nikdo nedá konkrétní radu,
pouze věřiti nám všem zbude,
praví každoroční zpráva z Hradu.
Když tedy druhý den se probudím,
natěšený na tu velkou změnu,
když pochopím tak se divím,
zítra bude zase až po tomto dnu.
Já se nemůžu na toho prezidenta ani podívat, člověk který má za sebou oligarchy by neměl kázat o lepších zítřkách.
Ale za to zpracování veliký tip
28.12.2016 14:11:30 | klaun
Já ho taky vážně nemám rád. To není člověk co by měl reprezentovat naší krásnou republiku.
28.12.2016 14:50:06 | banan