Potůček
někdy je dobré
nechat
ty myšlenky
plynout svobodné
jen tak . . .
ne příliš ohýbat je
do veršů . . .
jak
tomu potůčku
nestavět hráze
tam
kde on cestu
svoji
najde si
snáze
i sám . . .
Za foto děkuji MIRA Photography www.facebook.com/miraaphotography?fref=ts
V tom stavění hrází jsme bývali s bráchou mistři náhodou, a za ten ztracený střípek vzpomínek děkuju :-)
28.12.2016 20:04:01 | klaun
Velmi moudré a zurčivé. Tuhle mi někdo říkal, že nejlepší je věci nechat plynout a měl pravdu. Pohladila. ST. :-))
27.12.2016 10:53:39 | Iva Husárková
:-), díky Ti moc za hezký komentář, Ivo, taky si myslím, že ne všechno musíme vyřešit :-), jen jsem tuhle tak trochu čekala, že se to nevyžehlený prádlo taky nějak vyřeší samo od sebe, ale zrovna teda nic :-( :-). A jinak mě těší, že Tě básnička pohladila, hlazení není nikdy dost :-)!
27.12.2016 20:44:56 | Fany