Laskání duše
Jeviště přikryla opona
vše co nestihli prožít
zrcadlí pocity prázdna
Vyschlé slzavé údolí
rozbouřené břehy smutku
napřesrok odmítlo rozkvést
Zklamaní herci
opouští jeviště
obecenstvo
tvoří pustinu
Propršené nábřeží zbledlo
potemnělo a rozdvojilo náruč
Bez něhy se láska rozpadla
na touhu zpovídající se ozvěnou
Přečteno 286x
Tipy 1
Poslední tipující: Jin&Jang
Komentáře (1)
Komentujících (1)