Anotace: ?*?*?
Za sebou máme zas jeden krok celý,
nevíme, kolik ještě nás čeká kroků,
čím starší jsme, tím víc buďme bdělý,
nikdy nesečtem, počet zbývajících roků.
Fany, přejme si je, dokud to je trochu možné. Přání je otcem myšlenky. Musím ale momentálně hodně myslet. Teď ty schody jenom krůček po krůčku. :-)
01.01.2017 07:45:43 | banan
Tak ať máme před sebou jen takové krásné cesty, Franto :-)!
01.01.2017 07:25:27 | Fany
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?