Anotace: A kde si hrají vaše děti?
Aby zamávalo, zvedlo čtyři ručičky
a tam, kde byly oči, temná jáma pod víčky;
Neřeší svůj ocas, ani lupénku,
jen se snaží rozžvýkat panenku...
Pozdě spílat tomu tvoru,
že si hraje poblíž reaktoru...
Když už má čtyři ručičky, tak si u reaktoru asi hrála jeho maminka... Ale pobavilo...
06.01.2017 13:30:17 | Truckle
to se mi líbí.
06.01.2017 13:29:39 | Johnny 96
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?