Tátové a dcery

Tátové a dcery

Anotace: ...

Když tátové dcerky mívají

do jejich vlásků své sny vkládají

a věřte, že nebudeme lhát

když řeknem....

                       ....že pro ně postaví i hrad

 

Však dcery rychle vyrostou

a do spánků se jim potají

o princích sny vkrádají

 

A pak jednoho dne s nimi odcházejí

a tátové tomu faktu čelí

smutně se jenom dívají

kdo jejich princezny získají

 

Až jednou dojde k loučení

táta se v hvězdu promění

bliká pak v noci na pozdrav

a říká…„mám Tě dcerko rád…“

 

Autor JSJ, 10.01.2017
Přečteno 292x
Tipy 14
Poslední tipující: Bunis, Jan Urban, Frr, jitka.svobodova, Amonasr, Barčík, Poetik, bogen, banan, Dreamy, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

já vlastně ani nevím... Nevím jestli mohu hodnotit... Veselé, ale zároveň smutné a nutí to k zamyšlení a já Ti moc děkuji :*

10.01.2017 15:35:28 | Barčík

líbí

Nemusíme vše hodnotit. Někdy stačí nechat plynout. Držím palce.

10.01.2017 19:10:29 | JSJ

líbí

Jsi skvělá. Moc děkuji za slova nezná.

10.01.2017 22:25:01 | Barčík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel