Jen papír tady zůstává
snad jediné mé spojení
tady a teď se zemí
Uletět chtěla bych
těm všedním dnům
oddat se vlastním pocitům
objevit znovu svítání
nevadí, že i
trošku strach nahání
Dohlédnout tam
kde bys už nečekal
přivítat slunce
pozvat ho
znovu
domů
k nám...