Poslední dobrou Olince
Anotace: Za včerejší ledové a jasné noci… Tvé slunce zůstalo v nás…
Dobrou noc ve stříbru luny,
za mrazu, co nese chvění
tvých strun s vůní kalafuny.
Dobrou noc ve vánku z polí,
co tišívá osamění
duší, jichž srdéčka bolí.
Dobrou noc, netoč se zády.
Dál buď ještě naše dění
s chutí mléčné čokolády.
Věčný sen na hvězdné báni
aťli je či vůbec není,
zůstaň naše kolébání.
Dobrou noc, tvé zlaté slunce.
Tváře obzor nepozmění —
dál maj úsměv po meruňce.
Přečteno 423x
Tipy 24
Poslední tipující: Marcella, divoska_jaja, enigman, Frr, Iva Husárková, zelená víla, zdenka, jitka.svobodova, Kapka, LV, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)