Všichni mi vlezte na záda
já budu žít, jak jsem chtěla
roztáhnu křídla svým snům
dám zelenou nápadům
osvobodím své myšlení
a v hlavě vše se promění
Uletím někam do oblak
plout budu volně jako pták
nechám vám tady svoje splíny
ať si je řeší někdo jiný
Duše má popluje tam, kam chtěla
do křídel andělů schoulí se celá
z bezpečí náruče pohlédnu na Zemi
a budu vědět
že svět
pro mne
ještě je souzený
tak takhle žiju... díky za do básně dané... :-) já to jen dělám tady na zemi, nikam nelétám :-) jde to fakt... kdyby byl zájem... :)
15.01.2017 01:03:36 | zelená víla
jestli je to tvé přání, tak se otoč :-)
13.01.2017 20:41:05 | klaun