jako ta krajina
neví kolik jí zbývá času
snad právě proto vnímá krásu
ztratila muže syna
však lásky lásky se nikdy nevzdala
dýchá
ještě dýchá jako ta krajina
pod kůží vyryté zákonitosti
do morku kostí
do morku kostí smířená
.
.
.
ty víš jak moc jak někdy málo
mlčet mlčet
to proto vše co za to stálo
Přečteno 366x
Tipy 25
Poslední tipující: jitoush, Amonasr, bogen, MARKO, střelkyně1, Nikita44, Iva Husárková, Dreamy, Philogyny1, Frr, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)