VYLOUČENÝ
splývá
zanícenými jícny rán
klopýtá po kamení
krkolomných dnů
plazí se pod kořeny
zapuštěných strachů
trčí v mezižebří
skeletu skutečnosti
olepen cáry ztrouchnivělých mýtů
splasklými bublinami
zvadlými cestou do komiksů
umaštěná špona
ulítlá ze soukolí trhů
exkrement průšvihů a kiksů
pohřbené zmrtvýchvstání
při každém krabicovém loku
nevábná skvrna na chodníku
nelahodící citlivému oku
Praha, 18.1.2017
https://www.youtube.com/watch?v=lMdlEucn7_g
poslala jsem nějaké oblečení...
včera zastavila dvou, co stopovali, mé negativní dítě sedělo a ani nedutalo... pak si stěžovalo tatínkovi, že ....
odvezla jsem je ne jen tam, kam jsem měla, ale tam kam museli...
cestou domů jsem té nevděčné dceři ještě vyprávěla, ne... joo, kdybych tak svezla osla, to by byla jiná :-D
tak napsáno až se mi tají dech...
21.01.2017 01:30:50 | zelená víla
Tvé reflexe jsou vždy tak živé, že je radost je číst - díky :-) A báseň se raduje, že se ocitla v báječné společnosti... ;-)
21.01.2017 13:59:53 | Amonasr