Závidím volnost, kterou máš
to, že vůbec ani nestrádáš
a zda-li pak víš
jak chutná zemská tíž…
Závidím let, kterým pluješ
křídla, co můžeš roztáhnout
a letět někam, neříct kam
snad dál….až ke hvězdám
Budu se dívat na nebe (Tebe)
pak moje ruka opíše
let orla…nejspíše…
Já budu tady a Ty tam
nevidím smysl, ale znám
co je to vězení
být konvencemi sevřený
Tak leť, ať můžeš pak
z výšky mi lehce zamávat
Aj jaj jaj, ty si to napsala tak živě, tak krásně že jsem se ze stolu chtěl vznést, však přitažlivost zemská schystala mi lest. :)
19.01.2017 12:09:51 | klaun
Já mávám letcům na pozdrav
a závidím všem, co mohou si tak hrát...
19.01.2017 12:30:52 | JSJ
To já taky i to přistání :)
19.01.2017 12:54:46 | klaun