v medu mě koupeš
dennodenně
jen občas na chuť
přidáš chilli
až smysly se mi pobláznily
a tvá slova stoupla v ceně
a když čas hebký jako protěž
dotiká
najednou je ho příliš
láska je past a já labuť
co vlétla do ticha
kde chybíš
Vždycky je čím dochutit, třeba další básní a nebo javorovým či čokoládovou ;)
Nádherná...
23.01.2017 14:14:51 | Jin&Jang
jedna báseň... od nadpisu po koniec...
20.01.2017 17:46:00 | maryshka
Držím hubu ... cokoliv bych napsal bylo by pro ostudu.
Tohle je moc pěkný, rád bych založil
20.01.2017 13:37:33 | klaun
Sladké chilli dráždí chutě k sobě touho přivinu tě...tahle si pluje jak ta labuť...
20.01.2017 10:11:21 | Philogyny1