Anotace: Motivační. Motivační?
Jo, zvládáme to.
I když ta rychlost je zběsilá.
Ty sám jsi přesila.
Přesílen tím, že si věříš.
Z toho těžíš
jak o život.
A i když teče z bot
a do bot taky
jsme tu za siláky.
Zvládáme my, a tak každý
Motivace
Víra
navždy.
kdo se musí povzbuzovat, musí se pozvbuzovat. to je příšerné slovo.
20.01.2017 16:23:22 | CoT
Kdo se musí povzbuzovat řečmi, jak to zvládá, ten to moc nezvládá! :-))
20.01.2017 13:18:33 | Lighter
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?