Anotace: Očistný denní rituál , přesto však kouzlí dál..
Kapky plynou po Tvém těle, slévají se v pramen.
Podél spánků převesele, kol oblin Tvých ramen.
Na své hebké cestě dolů, s gravitací pevně spjatá.
Přes vrcholky hor co spolu, do úpatí voda chvátá.
Sotva jednu křivku minou, zpomalit se nedaří.
Když na trase míjí jinou, nová stéká po tváři.
A tak dál se mazlí s boky, po stehnech se vydává.
Kap a kap si zní jak kroky, konec cesty nastává.
Už dál nemá právo těsně, dotýkat se TEBE.
Do sifonu míří přesně, kde v trubkách chlad zebe.
Líbí :-)!
22.01.2017 06:25:44 | Fany