Sociální sítě

Sociální sítě

Anotace: Pohled na dnešní generaci při používání sociálních sítí kdy to spějě až k závislosti.

Jaká je realita
Kam až sahá naše naivita
Mít vlastní pohled
Mít nad tím nadhled
Dívat se na to odstupem
A ne jen s Facebookem
Kam spěje naše generace
Jak se vyvine tato situace
Na sítích mám vše přece
Všechny důležité informace
Pro většinu je mobil legrace
Ale přitom čekají jen na ty vibrace
Ahoj jak se máš?
A co děláš ?
Proč se ptáš?
Když odpověď znáš?
Člověk má mobil plný přátel
Ale těch pravých je jen pakatel
Pohlcuje nás to ze všech stran
Je to jako nezajištěna zbraň
Zahlcují nás všichni ty youtubeři
Z lidi se stávají "gambleři"
Tráví na internetu hodiny
A někteří si hrají na hrdiny
Možná si říkáš co s tím
Nebo věříš všem těm lžím
Říkáš já jsem v pohodě
Přitom pak fotíš to jídlo v hospodě
Dáváš najevo že si v obchodě
Rovnou sdílej jak sereš na záchodě
Místama nás pohlcuje sociální síť
Nenechme si svůj život vzít
Začnete ho naplno žít
Přece to není jen sociální síť
Autor Rybář99, 21.01.2017
Přečteno 286x
Tipy 6
Poslední tipující: AngelLia31, Iva Husárková, Fany
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Svatá pravda :))

26.01.2017 07:29:04 | AngelLia31

Dobrý den, byla bych ráda, kdyby jste mi poslal Vaše jméno na e-mail.Potřebné k recitaci.
veronikajiravovaa@gmail.com
Děkuji.

25.01.2017 14:35:26 | Veru Jiravová

Pěkně jsi to rozebral :-)!

22.01.2017 06:38:19 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí