Vyjádřit oči umí cokoli,
veselé i zlobné umí být,
barvu i jako levanduli,
cizí jim není žádný cit.
Vyjádříme s nimi každou radost,
při zvědavosti se dívají bystře,
naopak poznáme z nich i starost,
ve smutku je nám pláč zastře.
Spravedlnost je má slepé,
slepce ale snadno neošálíš,
ostatní jeho city cítí lépe,
ty poctivé rád pochválíš.
jéé to je krásné a co je na tom obrázku?
23.01.2017 17:20:40 | Tvořilka Lenka
Ahoj Leni. Na obrázku je moje dcera Lenka s vnučkou Natálkou.
23.01.2017 18:41:05 | banan
ach to je milé:-)
23.01.2017 18:48:16 | Tvořilka Lenka
Franto, je to nádherné vyjádření a jsou to moc krásné žabky. ST. :-))
23.01.2017 10:57:32 | Iva Husárková