Myšlenky bloudí po bílých zdech
a jak čerstvý sníh na dlaních
tají
kde jsou tvá slova
pevná a čistá
když cáry mého srdce teď
ve větru
vlají..
Odplula s časem jak kalná voda
do stoky
zapomnění
tvé jméno už nechci dál
volat
pro smutek místo teď
u mě už
není..