ZE ŽIVOTA
Anotace: Prostě ze života :)
Můj život žije vlastním životem
Kouří a pije a já za plotem
Se na něj dívám a krátký páky mám
Abych ho zkrotil a byl jeho pán
Průsery dělá samou ostudu
Rány do těla pády na hubu
Já za něj schytám až jsem samej šrám
A přesto všechno jsem rád že ho mám
Přečteno 383x
Tipy 11
Poslední tipující: piťura, Akyš, Jin&Jang, bogen, Fany, Iva Husárková, Amonasr, Cappp
Komentáře (7)
Komentujících (4)