Buch buch, buch buch...
Anotace: Vždyť život je dar a jizvy tě už nebolí!
Stokrát už zlámaný
bylo srdce mí.
Ale i přes kámen tíživý
a okovy zamčený - bije dál.
A i když se nejeden smál
a nejeden jsem zažil žal.
Na všechno jsem zůstal sám
a mám nespočet otevřených ran,
co na tom sejde?
Nezastavuju a jedu dál.
Vždyť život je dar
a bez jizev to nejde.
Přečteno 266x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, Fany
Komentáře (5)
Komentujících (3)