V síti
V pavučině snů jsem zamotán
jak bídný mol bez šance na žití
touhou po životě jsem hnán
pevně omotán lepkavou sítí.
Každý můj pohyb ztahuje smyčku
vzduchu mi v plicích ubývá
už nejde udělat žádnou kličku
a času už moc nezbývá.
Jak mrknutím oka proletí
celý můj život ve zkratce
jak jedno divné století
odehrané ve frašce.
Jen jediné co z toho vyčnívá
je láska a radost v dětství
ať má duše v klidu spočívá
a k světlu se nechá vésti.
Přečteno 369x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, Romana Šamanka Ladyloba, Frr, Fany, Iva Husárková
Komentáře (2)
Komentujících (2)