Již nechci sama investovat
raděj se půjdu schovat
city uvážu na oprátku
nenapíšu už ani řádku
neuslyšíš moje slova
a možná pak popochopíš
žes mohl mít MNOHO
ale nemáš NIC
Teprve v tom pochopení
se možná něco změní
Tebe nechám řvát
na chodníku stát
bez spojení
v osamění...
Snad trpí víc ten co se srdcem na dlani jde s kůží na trh, ale je to v povaze nás romantických básníků
06.02.2017 06:47:33 | kasparoza
Já už si to uvědomuju, haló, tady na chodníku je strašná zimmmmmmmmma :-(
30.01.2017 19:22:12 | klaun