Svědek
Mám jedno staré sako
je to už dávno
sedá na něj prach
v klopě uschlá myrta
v kapse pár navštívenek
za límcem strach
Říkám mu neboj se
znáš mě
pojď blíž
pak zvednu obě ruce
sedáš mi na ramena
vše jako dřív
Vizitka z kapsy hlásá
restaurace U jelena
vejdi zas dál
jsem tvoje staré sako
je to už dávno
tak proč by ses bál..
Přečteno 326x
Tipy 10
Poslední tipující: Kyška, bogen, Jin&Jang, Cappp, JSJ, Jort, Kett, jitka.svobodova
Komentáře (3)
Komentujících (3)