o RaDoStI II
Anotace: Být radostiv je Dar
O radosti II
Radost hledej v lásce
radost hledej v kráse
radost hledej v přírodě
Být radostný je dar
který nám byl dán
aby snadněji překonat jsme mohli
občasné životní prohry
Radujme se s radostí
radujme se z malicherností
radujme se s přáteli
ať je radost naše poselství
Kdo radovat se umí
dělá dobré věci
radost je stav normální
to je jasné přeci
Přečteno 288x
Tipy 6
Poslední tipující: Aiury, Iva Husárková, Jin&Jang
Komentáře (2)
Komentujících (2)