zRoZeNí
Anotace: Vše má svůj začátek
Zrození
Vytesat sochu z kamene
potrvá chvíli
to se jen tak nestane
Tak jako malovat obraz
na plátno čisté
ani to není hned
to je jisté
I člověk rodí se nepopsán
jako prázdný list papíru
avšak je předurčen vytvořit
malý kus vesmíru
A teď otázka malá nahonem
co dělá člověka člověkem?
Je to Láska
je to Smích
je to Víra
i ten Hřích.
Přečteno 554x
Tipy 7
Poslední tipující: Iva Husárková, Aiury, JSJ
Komentáře (1)
Komentujících (1)