..a atlas revolucí
mám díru v srdci
jak pořád někdo courá tam a ven
mám sen
a ten je divoký
mám svetr - dlouhý přes boky -
v barvě mandarinek
někdy splín a jindy splínek
a v děravým srdci buší vztek
v hlavě myšlenky na pátek
pravidelně každé pondělí
mám nás ale jsme necelí
a místo básně tu mám zmatek..
Snít o touze je krásné,občas není špatné lítat,ale ty přistání...
Svetr je jistý společník pro zahřátí...
A osamění pohled mění na začátek...
08.02.2017 17:28:46 | Danger
ten zmatek si uložím, a budu se těšit až budeš uklízet :)
05.02.2017 02:19:07 | klaun