Anotace: Otextování písně od Pink Floid Wish You Were Here, čtěte se zpěvem https://www.youtube.com/watch?v=IXdNnw99-Ic
Zas
je tu další ráno
mezi nebem a peklem
a bolestí v kostech,
zas máš vystaráno,
co zítřku jen řeknem
smích ve vlastních zdech,
to nedá ti spát
To co nedá ti spát
je vlastní duch a sny
a sám bys chtěl víc
než loutkou se stát,
nikdy,
nikdy nevyhasni,
nikdy neměň svou tvář
v popelu za oheň,
na bolest svou zapomeň
Jak já bych si přál, abys tu zase byl,
člověk ve válce nechá s duší celý svůj stín,
Tvé dlaně znaly pěst,
světlo pohřbeným vzpomínkám,
co všechno bych dal,
já jen bych si přál,
abys tu zase byl
Fajne, kkusim se to naučit;-)
13.02.2017 23:57:37 | Robin Marnolli
Jsem rád, že se líbí, Robine. Děj vědět jak to vyšlo. Psal jsem ji na zakázku jako píseň do divadla.
28.02.2017 20:16:43 | Akrij8