K pochodu bubnuje tiše, bez hlesu;
chvíli se na něj nedívat? To nesnesu!
Jak dva stroužky česneku,
jak oblé křivky hrušky,
je to až ke vzteku,
že mě baví chodit pěšky
ZA NÍM
a sevřít ho chci dlaní
i tu facku risknout
a pořádně ho stisknout...
Líbí se mi, když si vezmeš legíny,
nebo krátkou sukýnku, či namačkáš ho pod džíny;
Zajímá mě,
co od pasu máš dolů;
on mě k sobě táhne
silně jak pár volů...
Ale no tak to už je moc ..... a nestrkej do mě já pak nevidím:)
08.02.2017 01:15:43 | klaun