Jednoruký
tápe v kruhu
slyší odpovědi
které neříkáš
Začíná to bejt
už klasika
Mlčíte spolu
bok po boku
spíš jen on sám
stoupá k temným oblakům
Zatím co propadá žalu
obklopen prázdnem
srdečního svalu
Vše najednou končí příliš brzy
roní ustavičně prázdné slzy
Teď ještě ne - dokud stoupá
Měníc se v hromadu poupat