Kreativita času
Propadám se a vcházím,
do studně minulosti,
bez známek milosti,
a záři radosti nenacházím.
Vidím jí na stěně,
jak mrtvě kouká na mě,
a říká "odešla jsem do země
nikdy to už nebude stejné".
Po místnosti houšť fragmentů,
sesbíraný poklad čtvrtstoletí,
očí dráždících nálezů,
doby, která se již nevrátí.
Temná strana je silná a stále vrní,
cítím její hlas "Vítej ve výkladní skříni
minulosti, v muzeu rodu Janoušků
pro kamikazi nálady, stačí nakouknout trošku".
Spálil bych mosty,
všechny, s minulostí pro styk,
vydávám se dál k další kreativitě času,
pro... vzlyk.
Přečteno 289x
Tipy 1
Poslední tipující: Cappp
Komentáře (0)