u cesty
stojí
smutný
sněhulák
ze dvou koulí
opilá
zmrzlá
paní
auta
na ní troubí
A nad osudem zimních milenců: REKLAMA
„DEJTE BOLEST K LEDU,
BEZ MENTHOLKY, ŽÍT UŽ NEDOVEDU"
Dopřejte svému tělu,
extra příjemný, chladivý efekt.
Paradoxy všedního dne,podotkl pán v tramvaji...