Aniž bych dnes byla osamělá
natož že smutek bych zrovna měla
večerní ulice křehká mrazem
cítím se trochu teď jako blázen
zazněla v hlavě vzpomínka hezká
jak létem k rybníku vedla cesta
písnička poněkud v zimě smělá
kterou jsem s Jakubem tenkrát pěla...