Zrádný led pod sněhem číhal,
nohy letí nahoru,
dav lidí se rychle sbíhal,
prý mám jíti k doktoru.
Zadek modrou barvou volí,
chodník je ta příčina,
tiše špitnu, že nebolí,
tvářím se jak hrdina.
Odmítám ty rady rázně,
neukážu pozadí,
doma si dopřeji lázně,
manželka to pohladí.
ještě pukrle pro publikum , velkého žlutého motýlka a červený nos a áááási budu mít taky modrý pozadííííí , pomoc :)
12.02.2017 00:10:35 | klaun
Klouže to klouže.
Nejspíše zamrzlá louže.
Básnička moc krásná byla.
Velice mě pobavila.
:-))
11.02.2017 17:46:47 | Cappp