Srdce na dlaní

Srdce na dlaní

Anotace: ###

Nemá smysl
s láskou se rvát…
…bez ní zbude smutný klam
Klaun pláče
Je to jen šašek
vlastní nenavist nutí k smíchu
PRÁVEM ÚTRPNÝM okolí baví
Z klobouku táhá míchu
Barevnou girlandu rozpuštěnou
k oslavě pohřebního ticha
a bezvýznamnosti prázdná
Chtíč na podnose
vržený přez okraj padá
Zahrada- Záhada- Zástava!
Autor ricda, 11.02.2017
Přečteno 306x
Tipy 7
Poslední tipující: Jin&Jang, Cappp, Iva Husárková, kdotoví
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

holt někdy se nedaří
tu poštípou mě komáři
tu voda na kafe se vyvaří

jen šašek je klaun
někdy nahoře
a jindy down
jinak děkuji za básničku :)

12.02.2017 00:34:42 | klaun

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel