Procházka ostrovem pravdy
Anotace: Nereálné představy fantazie, to je únik před realitou...
Na ostrově opar mlhy
a my jdeme pomalu,
pomalu, proč zrovna tudy?
Že by místo loudalů?
Pomalu se někdy musí,
aby člověk uviděl
hloubku proběhlých diskuzí,
třeba by druhým záviděl.
Záviděl to vysvětlení,
jasnost a podstatu věci,
pak nikdo není poražený,
to je jasné přeci...
A tak se potulujem ostrovem,
ruku v ruce s jistotou,
zabýváme se každým slovem
a víme, že nic není náhodou.
Za náma jen stopy v písku,
kráčí vedle sebe,
jsou si potřební na blízku,
tak jako já vedle tebe...
Řada šlápot dlouhá,
začátek nevidíme,
stačí jen chvlilička pouhá
a zase se otočíme...
Chce se nám vracet zpět?
Zase ten z karet vratký domeček...
Změnit to aspoň na chvíli smět,
vidět jen svět barevných koleček.
Nereálné představy fantazie,
to je únik před realitou,
nikdo nám ale z hrnku neodlije,
MY si hrajeme tu roli veledůležitou...
N.
Přečteno 284x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, Jin&Jang
Komentáře (3)
Komentujících (2)