♪♪♪
noční motýl z paseky
tiše tvůj zmar nese ti
kdo tě od něj ochrání
když nedoufáš v svítání
když už sám se nebráníš
a nemáš v sobě tolik sil
abys nad ním zvítězil?
kdo ti další víru dá
když je svíce zhasnutá
a život zní slaběji?
čekáš jenom naději