Pomíjivost pomateného světa,
zaručuje všem konec spravedlivý,
časem je po nás všech smrtelných veta,
ať potichu, nebo vydáš-li nářek tklivý.
Společného máme všichni mnoho,
ať flanďák jsi, boháč nebo chud,
nevíme, jak to bude trvat dlouho,
na konci nás čeká všechny smrt.
Franto, nádherná báseň, jsme naladěni na stejnou vlnu, nemůžu spát, vím, že dneska začínáš sérii vyšetření a tak Ti moc držím palce, objímám Tě. ST. :-))
14.02.2017 02:12:13 | Iva Husárková