vabank
vsázím na tebe má smrti
vsázím vše co mám
my jsme jen tvé ještě nezrozené děti
u tebe konce všem pletichám
jak prosté rozhřešení
vsázím na tebe má smrti
vsázím vše co mám
ne proto že chtělo by se snad umírati
ale proto že důvěru já v tebe mám
jak prosté rozhřešení
vsázím na tebe má smrti
vsázím vše co mám
vkládáš ladnost do peruti
abychom vzlétli k výšinám
jak prosté rozhřešení
vsázím na tebe má smrti
vsázím vše co mám
dovol mi ještě poděkovat ti
že dalas vale posledním mým obavám
jak prosté rozhřešení
Přečteno 501x
Tipy 20
Poslední tipující: střelkyně1, jitoush, Amonasr, Nikita44, Iva Husárková, bogen, DigBallz, Philogyny1, Fany, Frr, ...
Komentáře (5)
Komentujících (3)