mUŽ
Anotace: život ve zkratce
Muž
Když muži
málo bylo let
představu měl takovou
že přemohl by snad
celý svět
Avšak člověk míní
Bůh mění
a tak i velké plány
byli vcelku rychle
rozmetány
Dnes už jen starý muž
jenž přišel o vše kolem
i ta stará kočka
dala muži
sbohem
Přečteno 383x
Tipy 4
Poslední tipující: Cappp, Amonasr, Poetik, Jin&Jang
Komentáře (4)
Komentujících (2)