Alkoholikers #2
Opět nastal ten čas,čas na zhovadilosti.
Zas chlastat jdeme a je to ku zlosti.
Proč tak strašně pijete,když pak jenom blijete?
Láska má jediná dala mi kopačky,týden já budu,budu na sračky.
Kdyby jste kluci blbý chlastat přestali,holky na vás by nekašlaly.
Přečteno 394x
Tipy 1
Poslední tipující: Poetik
Komentáře (0)