Anotace: .
Jsem unavená z nadávek
z čekání na smrt
unavená schránkou plnou složenek
čekáním na zítřek
na rutinu práce ,ztrátu citu
mám dny kdy musím zvracet
..zvracet slova na papír co vše snese
a pak si s ním vytřu prdel
Až opět vyzvracíš něco na papír.
Prosím dříve, než si s tím vytřeš své pozadí.
Pošli to dál i přez to, že některá tvá slova zrovna po duši nehladí.
26.02.2017 23:35:33 | Cappp
Člověk se tím uvolní a může mít zase veřejně požadovaný úsměv na tváři. Než nás rutina zase pokouše. Asi cyklus života. :-)
20.02.2017 14:33:03 | Lighter