Anotace: ...o světě kolem nás
Porodní bolesti, křeče
vždyť i planety se rodí v bolestech
Oheň k nebi šlehá
rudá láva po kemni teče
Divoce bouří hladiny moří
a vítr- divoký hřebec
kopyta svá do vyprahlé země boří.
Jsme jako ty planety
rodíme se
žijeme
umíráme
Jsme v jádru živí i když na pohled se mrtví zdáme.