Někdo zavře oči
Někdo zavře oči
Vidí své milované
Někdo zavře oči
Vidí světlou budoucnost
Někdo zavře oči
Vidí obrazy, výjevy a přeludy
Někdo zavře oči
A přenese se do fantazie
Já zavřu oči
Vidím tmu
A spím
Přečteno 353x
Tipy 4
Poslední tipující: Cappp, Iva Husárková, Cyrda
Komentáře (3)
Komentujících (3)