Den co den
Anotace: věnováno, ženám co ztratily své drahé...
muset se dívat
bolesti do tváře
den co den
se srdcem plačícím
krev krve
byla a není
den co den
slyšet hlas
zpěvem ti byl
a ztich
tam, nechal tě
bezbranný vích
prostřed své cesty stát
den ze dne
nevíš jak
zvednou se
sražena
den co den
jít dál...
Přečteno 408x
Tipy 22
Poslední tipující: Akrij8, jitoush, Jort, Nikita44, Fany, ZILA78, jitka.svobodova, Eliášek, Frr, AndreaM, ...
Komentáře (9)
Komentujících (5)