V mlčení hledáš úlevu svoji?
Toho ticha se mé srdce bojí
Já vím, chtěls ženu pouze veselou
ne-nejsem Ti žádnou úlevou
život mě k zemi sklání
nechceš to vidět ani
Raděj bys s kamarády pil
smál se a žertoval
a prostě vtipný byl
však nic Ti nebrání
žít tak
jaké je Tvé poslání...
nedělám nic jinýho :-)
27.02.2017 09:18:59 | hledač