Odešel jsi před měsícem,
koho to však trápí.
Někdo se však tomu směje,
je to smrtka v kápi.
Odkazy už poletují,
prý s upřímnou soustrastí.
Počet jejich odhaluje
pouze míru bolesti (možná).
Zkrátka sítě sociální,
zrůdy jedny bestiální.
Jedna soustrast nestačí,
trošku mě to vytáčí.
Tak ti píšu naposledy,
soustrast není nutná.
Stejně tady nejsi,
takže je to putna.
:)
28.02.2017 06:55:02 | Slav Milo