Patetické pokusy o krásu
schované v rýmech.
Není čas vhodný pro básníky.
Chřípí nosu ještě pálí zimou
a nemluv prosím o čase, nějak to nikoho nezajímá.
Smeť stopy sametových snů
a mazli se s tím slovem.
To co ti pletu na jazyku
je totiž něco mezi medem
a pohankou.
Patetické pokusy o krásu
schované v rýmech.
- za to máš ten tip a komentářem tě snad potěším. nejedná se o to nejlepší, co bych od tebe kdy četl, ale pořád mám pocit, že to není póza (kterou u většiny básní tady pozoruju dost často).
úryvek z knihy "O Pohance a Ječmínkovi aneb jak jsem učil Megan jezdit na kole."
01.03.2017 19:50:04 | CoT