Tunel strachu
Co bude dál?
Snad nic oč bych stál.
Starosti jsou stále s námi
mění život, hatí plány
a ač snahou živíš sny
chmury halí tvoje dny.
Je to všechno k posrání
život dál si uhání
konec bude v ústraní
bez lásky a pokání.
Co k tomu dál více říct,
snad nám světlo půjde vstříc
a v tunelu plném strachu
najdeš to, cos ztratil brachu.
Přečteno 291x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Cappp, Iva Husárková, Fany, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)