Večerní
So how many times
už chtěla jsi být?
Někde tam úplně jinde…
Je problémem tvým,
že nevíš kde dlít…
Kam tenhle svět k tobě nepřijde
Promiň mi moc,
já nechtěl být tím,
kdo snový tvůj únik poruší.
Když venku je noc,
tak moc dobře vím,
chlast práškům a mír a klid duši…
Přečteno 310x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, Jin&Jang
Komentáře (0)